welcome kanggo kita perusahaan

Babagan awake dhewe

Ningbo Yierka Seals Co., Ltd iki diadegaké ing taun 1982 kanggo riset, berkembang Pabrik lan ngedol asu laut hydraulic lan pneumatic. produk sealing Ningbo Yierka sing diprodhuksi karo teknologi canggih lan kualitas unggul lan fokus customer kita kuwat wis menang kita dateng pelanggan anyar wiwit founding kita.

Yierka Seals wis riset jamur tengah tim lan jamur Processing profesional lan karo keahlian ing desain produk, pembangunan jamur lan integrasi produksi, saiki wis luwih saka 20000set cetakan. Yierka Seals uga wis akeh formulasi materi segel lan nggunakake bahan mentahan kualitas dhuwur diimpor lan ngisor standar internasional ing proses produksi padha bisa ngarang kanggo nyedhiyani solusi sealing profesional tartamtu customer.

Yierka Seals ora mung misuwur ing China, nanging uga didol ing Eropah Wétan, Timur Tengah, Amerika Selatan, Jepang lan Asia Kidul-Wétan. Yierka Seals kuwat pracaya Innovation and integritas sing filosofi ing perusahaan perlu kanggo nggedhekake Horizons kita lan kanggo pelanggan anyar lan lawas kita tuwuh karo kita, saka kekuatan kanggo kekuatan.



WhatsApp Online Chat !