welcome kanggo kita perusahaan

China Hydraulic Pneumatic Association Seals Industry online cabang profesional sukses dilaksanakaké ing Yueqing, Zhejiang

Punika mangertos yen saka Januari 6 7, 2018, ing patemon umum kawolu lan rapat Papan kawolu saka cabang pneumatic China Hydraulic Pneumatic Industry Association Seals padha kasil dianakaké ing Yueqing, Provinsi Zhejiang. Ing tema saka patemon iki: jaman New? Iklim New? tumindak anyar.

Cheng Xiaoxia, Wakil Presiden China Hydraulic Pneumatic Seals Industry Association, Presiden Pneumatic Branch, Direktur Quality Supervision Pneumatic Product National lan pengawasan Center, Lu Bo, Wakil Presiden Pneumatic Branch, Wang Shaoyu, Ketua Guangdong Zhaoqing Fang Astroferik Dynamics Co., Ltd., lan Li Huaiwen, General Manager of Ningbo Yadeke Automation Industry Co., Ltd. Zhang Lianren, wakil General Manager Wuxi Institut Pneumatic Teknologi, Cao Jianbo, presiden Association Industry Ningbo Fenghua Pneumatic, Sun Yonggeng, wakil saka Zhang Cuogen, general manager Shanghai Xinyi Pneumatic Components Co., Ltd., lan Unit anggota dirawuhi patemon ing wektu. Sekretaris cabang profesional pneumatic, piyambakipun Feng, Profesor aerospace lan aviation, Tsinghua University, mimpin liwat rapat.

Ing Kepemimpinan saka China Association Hydraulic Pneumatic Seals Industry lan karo usaha saka anggota sawijining cabang profesional pneumatic setya performs fungsi sawijining karya sesuai karo Artikel Association, paring asas porsi anggota saka industri, lan ngumbar kanggo ngatur aktivitas lan temen-temen jangkep kabeh aktivitas ditanggepi dening asosiasi. Tugas karya, sak transformasi lan peningkatan ing industri pneumatic, learning industri ijol-ijolan, ningkataké pembangunan industri apa seri karya:
Members'meetings lan rapat-rapat Dewan bakal dianakaké ing wektu tengen, lan aktivitas exchange teknologi pneumatic bakal diatur ing wektu sing padha. Ing 2014, a Seminar dhuwur-mburi ing inovasi pneumatic lan promosi Manajemen bakal dianakaké ing Langkawi, Langkawi District, lan seminar technical kanggo rapat-rapat dewan 7th 2 bakal dianakaké ing Xikou, Provinsi Zhejiang. Ing 2015, latihan teknologi pneumatic bakal dianakaké ing Fenghua, Provinsi Zhejiang. Patemon nggedhekake Ketua lan seminar pembangunan industri pneumatic nasional ing cabang padha dianakaké ing Tiantai, Provinsi Zhejiang. Patemon kapitu anggota kapindho lan seminar pembangunan industri pneumatic cabang padha dianakaké ing Fenghua, Provinsi Zhejiang ing 2016. Ing 2017, ahli bakal diatur kanggo mirsani Hannover Industrial Exposition mangertos majeng teknologi, konsep majeng lan pembangunan paling anyar saka industri pneumatic manca.

Kanthi Federation ke Ningbo, Fenghua, Yueqing, Cixi, Jiaxing lan wilayah liyane kanggo neliti lan neliti construction saka kelompok-kelompok industri.

We kudu nyepetake exchange saka informasi, apa uga publikasi saka industri pneumatic, lan ngawula Enterprises lan personel saka industri pneumatic ing kabeh pituduh.

Ngrampungake karya sadurungé, ngumpulake ing "13 rencana Lima-Taun", lan nuntun pangembangan sehat saka industri.

Close hubungan karo hubungan lokal lan nindakake sawetara aktivitas kualitas.

Kanggo ningkataké docking antarane produksi lan dikarepake, mbangun jembatan antarane Enterprises pneumatic lan industri related.

Multi saluran woro-woro, nggedhekake pengaruh cabang profesional pneumatic.

Sak kinerja saka sesi kapitu Dewan, tugas kapasrahake iku dening Dewan Umum padha kasil rampung, lan dislametaké apa lan tugas ngrumusaken dening sub-panitia padha kasil kawujud. Dipimpin déning Dhéwan, industri lan Enterprises ngembangaken uga, ing sakabèhé tingkat technical lan kualitas industri wis Ngartekno apik, lan pengaruh sosial wis ngembangaken. We kuwat sing pracaya karo promosi dadi lan implementasine vigorous saka "Digawe ing China 2025" lan "Machine Replacement", industri pneumatic wis nampi a spring ayu.


wektu Post: Aug-10-2015

WhatsApp Online Chat !