UHS Piston lan Rod Hydraulic Seal - China Ningnbo Yierka Seals
welcome kanggo kita perusahaan

UHS Piston lan Rod Hydraulic Seal

Short Description:

Having been used very widerly in hydraulic cylinders, UHS is a lip-seal which can be used for both piston and rod seal because of having the height of both sealing lips equal. Product Name UHS Piston and Rod Hydraulic Seal Material PU Color Green, Blue, Yellow Hardness 90 ± 2A Shore Working Pressure ≤35MPa Working Speed ≤1m/s Working Temperature -35℃~+80℃ Product Advantages 1. High sealing performance under low pressure 2. Not suitable for sealing singly 3. Easy installat...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Duwe wis digunakake banget widerly ing silinder hydraulic, UHS punika lip-segel kang bisa digunakake kanggo loro piston lan rod segel amarga gadhah dhuwur saka kaloro lambé sealing witjaksono.

    Jeneng Product UHS Piston lan Rod Hydraulic Seal
    Material PU
    warna Green, Blue, Kuning
    atose 90 ± 2A Shore
    meksa makarya ≤35MPa
    Speed ​​Pakaryan ≤1m / s
    suhu makarya -35 ℃ ~ 80 ℃
    Kaluwihan Product 1. kinerja sealing High ing meksa kurang
    2. Ora cocok kanggo sealing singly
    3. instalasi Gampang

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !