mirëpritur për kompaninë tonë

China Hidraulike PASTRIMIN Seals Industry Association ajrit degë profesionale mbajtur me sukses në Yueqing, Zhejiang

Është e kuptueshme që nga 6 janari deri në 7, 2018, mbledhja e tetë e përgjithshme dhe takimin e tetë bordi i degës pneumatike të Kinës Hidraulike PASTRIMIN Shoqata nënshkruan Industrisë u mbajtën me sukses në Yueqing, Provinca Zhejiang. Tema e takimit ishte: epokë e re? Klima e re? veprim të ri.

Cheng xiaoxia, Vice-President i Kinës, Shoqata Hidraulike PASTRIMIN Seals Industrisë, Presidenti i PASTRIMIN Degës, Drejtor i National Product Pneumatic Cilësisë të Mbikëqyrjes dhe Inspektimit Qendra, Lu Bo, nënkryetar i PASTRIMIN Degës, Wang Shaoyu, Kryetar i Guangdong Zhaoqing Fang Atmosferike Dinamika Co, Ltd, dhe Li Huaiwen, Menaxheri i Përgjithshëm i Ningbo YaDeKe Automatizimi Industry Co, Ltd Zhang Lianren, zëvendës menaxher i përgjithshëm i Institutit Wuxi e PASTRIMIN Teknologjisë, Cao Jianbo, president i Shoqatës Ningbo Fenghua PASTRIMIN Industrisë, Sun Yonggeng, përfaqësues e Zhang Cuogen, menaxher i përgjithshëm i Shanghai Xinyi PASTRIMIN Components Co, Ltd, dhe njësitë anëtare mori pjesë në takimin në kohë. Sekretari i degës pneumatike profesionale, Profesor Ai Feng, profesor i hapësirës ajrore dhe të aviacionit, Universiteti Tsinghua, kryesoi mbledhjen.

Nën udhëheqjen e Shoqatës së Hidraulike PASTRIMIN Seals Kinë Industrisë dhe me përpjekjet e përbashkëta të anëtarëve të saj, dega pneumatike profesionale me besnikëri kryen funksionet e tij të punës, në përputhje me Nenet e Shoqatës, i përmbahet parimit të shërbejnë anëtarët e industrisë, dhe përpiqet për të organizuar aktivitete të ndryshme dhe me zell plotëson të gjitha aktivitetet e lëshuara nga shoqata. Detyrat e punës, rreth transformimin dhe përmirësimin e industrisë pneumatik, industrisë mësuar shkëmbimet, promovimin e zhvillimit industrial për të bërë një seri të punës:
Members'meetings dhe mbledhjet e Këshillit do të mbahet në kohën e duhur, dhe aktivitetet e këmbimit teknologji pneumatike do të jetë organizuar në të njëjtën kohë. Në vitin 2014, një Seminar fund të lartë në risi pneumatike dhe promovimin e menaxhimit do të mbahet në Yantai, Shandong Province, dhe një seminar teknik për takimet 7 dhe të 2 këshillit do të mbahet në Xikou, Provinca Zhejiang. Në vitin 2015, trajnim teknologji pneumatike do të mbahet në Fenghua, Provinca Zhejiang. Takim të zgjeruar kryetari dhe seminari kombëtar pneumatike zhvillimin e industrisë i degës u mbajtën në Tiantai, Provinca Zhejiang. Takimi Anëtari i shtatë dytë dhe seminari pneumatike zhvillimin e industrisë i degës u mbajtën në Fenghua, Provinca Zhejiang në 2016. Në 2017, ekspertët do të organizohet për të vëzhguar Hannover Industrial Ekspozita për të kuptuar teknologji të përparuar, e koncepteve të avancuara dhe zhvillimet e fundit të industria e huaj pneumatike.

Me Federatën në Ningbo, Fenghua, Yueqing, Cixi, Jiaxing dhe fusha të tjera për të hetuar dhe për të hetuar ndërtimin e grupimeve industriale.

Ne duhet të përshpejtojë shkëmbimin e informacionit, të bëjë edhe publikimet e industrisë pneumatike, dhe për të shërbyer ndërmarrjet dhe personelin e industrisë pneumatike në të gjitha drejtimet.

Të përfunduar punën e rishikimit, hartimin e "13-planit pesëvjeçar", dhe të ndihmojnë në zhvillimin e shëndetshëm të industrisë.

Lidhjet e ngushta me shoqatat lokale dhe të kryejë një numër të aktiviteteve të përmirësimit të cilësisë.

Për të promovuar docking midis prodhimit dhe kërkesës, të ndërtuar një urë në mes të ndërmarrjeve pneumatike dhe industritë e lidhura.

Multi channel publicitet, të zgjeruar ndikimin e degës pneumatike profesionale.

Gjatë kryerjes së sesionit të shtatë të Këshillit, detyrat e besuara atij nga Këshilli i Përgjithshëm janë përfunduar me sukses, dhe objektivat e punës dhe detyrat e formuluara nga ana e nën-komitetit u përmbushën me sukses. Nën udhëheqjen e këshillit, industria dhe ndërmarrjet janë duke u zhvilluar mirë, në përgjithësi niveli teknik dhe cilësia e industrisë është përmirësuar në mënyrë të konsiderueshme, dhe ndikimi social ka qenë duke zgjeruar. Ne fuqimisht besojmë se me promovimin e vazhdueshëm dhe zbatimin fuqishme e "Made in China 2025" dhe "Ndërrimi Machine", industria pneumatike është përshëndetur një pranverë të bukur.


Ora Post: Aug-10-2015

WhatsApp Online Chat !