ngabagéakeun ka parusahaan urang

Tentang Kami

Ningbo Yierka anjing laut Co., Ltd didirikan dina 1982 pikeun panalungtikan, ngamekarkeun pabrik jeung ngajual anjing laut hidrolik na pneumatic. produk sealing Ningbo Yierka urang anu dijieun kalawan téhnologi canggih tur kualitas punjul sarta fokus customer urang kuat geus unggul urang trust konsumén anyar saprak ngadegna urang.

Yierka anjing laut boga panalungtikan kapang puseur tim na kapang processing profésional sarta mibanda kaahlian na dina rarancang produk, ngembangkeun kapang jeung integrasi produksi, ayeuna boga leuwih ti 20000set molds. Yierka anjing laut ogé boga sababaraha formulasi bahan segel na ngagunakeun bahan baku kualitas luhur diimpor tur handap standar internasional dina proses produksi sarua bisa tailored nyadiakeun solusi sealing profésional husus customer.

Yierka anjing laut teu ngan populér di Cina, tapi oge dijual di Éropa Wétan, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Jepang jeung Asia Tenggara. Yierka anjing laut pageuh yakin yén Inovasi sarta integritas téh philosophies nu perusahaan diperlukeun rék dilegakeun horizons kami sarta pikeun mantuan para nasabah anyar jeung heubeul urang tumuwuh kalayan kami, ti kakuatan pikeun kakuatan.



WhatsApp Online Chat !