ngabagéakeun ka parusahaan urang

Taros Kami

NINGNBO YIERKA anjing laut CO., LTD

alamat

Industri NO.68 Xinzhuang

Zone, Gaoqiao Bandar, Haishu

Aréa, Ningbo, Cina

Surélék

oilseals@yierka.com

telepon

86-574-88051516

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat !