HBY karét Rod panyangga Seal - Cina Ningnbo Yierka anjing laut
ngabagéakeun ka parusahaan urang

HBY karét Rod panyangga Seal

Pondok Description:

HBY rubber rod buffer seal is used together with rod seal.In this way it can improve seal durability because after absorbing shock and wave in high load capacity it can be isolated from high temperature fluid. Product Name HBY Rubber Rod Buffer Seal Model Number HBY Material PU+Nylon Color Ivory&Black Hardness 90 ± 2A Shore Working Pressure ≤40MPa Working Speed ≤1m/s Working Temperature ≤31.5MPa Working Media Hydraulic Oil Product Advantages 1. Unusually high wear...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    HBY rod karét panyangga segel anu dipaké bareng jeung rod seal.In cara kieu mémang ningkatkeun segel durability sabab sanggeus nyerep shock sarta gelombang dina kapasitas beban tinggi eta bisa papisah cairan suhu luhur.

    Ngaran Produk HBY karét Rod panyangga Seal
    Jumlah modél HBY
    material PU + nilon
    warna Gading & Hideung
    teu karasa 90 ± 2a Shore
    tekenan gawe ≤40MPa
    Speed ​​ngagawekeun ≤1m / s
    Suhu bisa dipake ≤31.5MPa
    Media ngagawekeun Minyak hidrolik
    Kaunggulan produk 1. Unusually tinggi maké lalawanan
    2. Insensibility ngalawan beban shock sarta puncak tekanan
    3. lalawanan High ngalawan Tonjolan
    4. komprési Low diatur
    5. Cocog jeung kaayaan hardest digawé
    6. Sampurna kinerja sealing dina tekenan low malah 0-tekanan
    7. instalasi Mudah

     

    Runtuyan Nomer segel Tipe material warna teu karasa
    (Shore A)
    Ukuran (d * D * t / h) (mm)
    1 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 22 × 32,7 × 4 × 4.3
    2 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 28 × 38,7 × 4 × 4.3
    3 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 40 × 55.5 × 6 × 6.3
    4 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 45 × 60,5 × 6 × 6.3
    5 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 50 × 65,5 × 6 × 6.3
    6 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 55 × 70,5 × 6 × 6.3
    7 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 56 × 71,5 × 6 × 6.3
    8 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 60 × 75,5 × 6 × 6.3
    9 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 63 × 78,5 × 6 × 6.3
    10 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 65 × 80,5 × 6 × 6.3
    11 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 70 × 85,5 × 6 × 6.3
    12 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 75 × 90,5 × 6 × 6.3
    13 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 80 × 95,5 × 6 × 6.3
    14 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 85 × 100,5 × 6 × 6.3
    15 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 90 × 105,5 × 6 × 6.3
    16 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 100 × 115,5 × 6 × 6.3
    17 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 105 × 120,5 × 6 × 6.3
    18 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 110 × 125,5 × 6 × 6.3
    19 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 115 × 130,5 × 6 × 6.3
    20 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 120 × 135,5 × 6 × 6.3
    21 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 130 × 145,5 × 6 × 6.3
    22 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 140 × 155,5 × 6 × 6.3
    23 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 150 × 165,5 × 6 × 6.3
    24 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 160 × 175,5 × 6 × 6.3
    25 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 170 × 185,5 × 6 × 6.3
    26 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 180 × 195,5 × 6 × 6.3
    27 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 190 × 205,5 × 6 × 6.3
    28 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 200 × 221 × 7,7 × 8
    29 HBY PU + nilon Gading & Hideung 90 ± 2a 210 × 231 × 7,7 × 8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !