ngabagéakeun ka parusahaan urang

Cina hidrolik Pneumatic Association anjing laut Industri hawa cabang profésional hasil diayakeun di Yueqing, Zhejiang

Hal ieu dipikaharti yén ti Januari 6 nepi ka 7, 2018, pasamoan umum kadalapan sarta pasamoan dewan kadalapan cabang pneumatic Cina hidrolik Pneumatic Asosiasi Industri anjing laut anu hasil diayakeun di Yueqing, Propinsi Zhejiang. Tema rapat éta: era Anyar? iklim Anyar? Peta anyar.

Cheng Xiaoxia, Wakil-Présidén Cina hidrolik Pneumatic anjing laut Industri Association, Présidén Pneumatic Cabang, Diréktur Quality pengawasan Pneumatic Produk Nasional na Inspection Center, Lu Bo, Wakil-Présidén Pneumatic Cabang, Wang Shaoyu, Pupuhu Guangdong Zhaoqing sihung Arsitektur Dinamika Co., Ltd., sarta Li Huaiwen, General Manajer of Ningbo Yadeke Automation Industri Co., Ltd. Zhang Lianren, timbalan umum manajer di Wuxi Institute of Pneumatic Téhnologi, Cao Jianbo, presiden Asosiasi Industri Ningbo Fenghua Pneumatic, Sun Yonggeng, wawakil tina Zhang Cuogen, umum manajer di Shanghai Xinyi Pneumatic komponén Co., Ltd., sarta unit anggota dihadiran pasamoan di waktu. Sekretaris cabang profésional pneumatic, Professor Anjeunna Feng, Professor of aerospace na aviation, Tsinghua Universitas, presided leuwih agung.

Dina kapamimpinan tina Cina Association hidrolik Pneumatic anjing laut Industri na jeung usaha gabungan anggotana, cabang profésional pneumatic satia ngalakukeun fungsi gawé na luyu jeung Artikel ngeunaan Association, upholds prinsip porsi anggota industri, sarta strives pikeun ngatur sagala rupa kagiatan jeung earnestly nyampurnakeun sagala kagiatan dikaluarkeun ku pakaitna. Ngerjakeun tugas, sabudeureun transformasi jeung Ngaronjatkeun industri pneumatic, diajar Industri séntral, ngamajukeun ngembangkeun industri pikeun ngalakukeun runtuyan Karya:
Members'meetings na rapat Déwan bakal dilaksanakeun dina waktos katuhu, jeung kagiatan bursa téhnologi pneumatic bakal dikelompokeun dina waktos anu sareng. Dina 2014, hiji Seminar tinggi-tungtung di inovasi pneumatic sarta promosi manajemén bakal diayakeun di Yantai, Propinsi Shandong, sarta seminar teknis pikeun rapat déwan 7 sarta 2nd bakal diayakeun di Xikou, Propinsi Zhejiang. Dina 2015, latihan téhnologi pneumatic bakal diayakeun di Fenghua, Propinsi Zhejiang. Pasamoan enlarged lulugu urang jeung seminar ngembangkeun industri pneumatic nasional cabang anu diayakeun di Tiantai, Propinsi Zhejiang. Rapat katujuh anggota kadua urang jeung seminar ngembangkeun industri pneumatic sahiji cabang anu diayakeun di Fenghua, Propinsi Zhejiang dina 2016. Dina 2017, para ahli bakal diayakeun pikeun niténan Hannover Industrial Eksposisi ngartos téknologi canggih, konsep canggih jeung kamajuan panganyarna tina industri pneumatic asing.

Jeung Féderasi mun Ningbo, Fenghua, Yueqing, Cixi, Jiaxing sarta wewengkon séjén pikeun nalungtik tur nalungtik konstruksi klaster industri.

Urang kedah nyepetkeun bursa inpormasi, ngalakukeun sumur publikasi industri pneumatic, sarta ngalayanan usaha jeung tanaga industri pneumatic dina sakabéh arah.

Ngalengkepan karya harita, compile di "13th rencana Lima-Taun", sarta pituduh ngembangkeun sehat industri.

Tutup dasi jeung asosiasi lokal sarta ngalakonan sababaraha kagiatan perbaikan kualitas.

Ngamajukeun docking antara produksi jeung paménta, ngawangun jembatan antara usaha pneumatic sarta industri patali.

Multi channel publisitas, dilegakeun pangaruh cabang profésional pneumatic.

Salila pagelaran sidang katujuh Déwan, tugas dipercayakeun ka dinya ku Déwan Jéndral anu hasil réngsé, sarta tujuan gawe jeung tugas ngarumuskeun ku sub-panitia anu hasil kaeusi. Dina kapamimpinan déwan, industri jeung usaha nu keur tumuwuh ogé, anu sakabéh tingkat teknis na kualitas industri geus nyata ningkat, sarta pangaruh sosial geus ngembangna. Urang pageuh yakin yén kalawan kampanye kontinyu sarta palaksanaan vigorous sahiji "Digawe di Cina 2025" jeung "Mesin ngagantian", industri pneumatic ieu welcoming cinyusu geulis.


waktos pos: Aug-10-2015

WhatsApp Online Chat !