POM Rojongan Plastik Maké Ring - Cina Ningnbo Yierka anjing laut
ngabagéakeun ka parusahaan urang

POM Rojongan Plastik Maké Ring

Pondok Description:

POM plastic support wearing ring seal is used as pistion and rod guides in standard hydraulic cylinders exposed to high loads that can occur in mobile hydraulic and presses. Product Name POM Plastic Support Wearing Ring Material POM, POM filled with Glass Fiber Color White, Black Working Speed ≤5m/s Working Temperature -30℃~+150℃ Product Advantages 1. High abrasion resistance 2. Low Friction Value 3. Stick-slip free running 4. Dimensionally stable and vibration absorbing 5. H...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    POM rojongan palastik ngagem segel ring dipaké salaku pistion na rod Panungtun dina tabung hidrolik baku kakeunaan beban tinggi nu bisa lumangsung dina mobile hidrolik sarta tekenan sababaraha.

    Ngaran Produk POM Rojongan Plastik Maké Ring
    material POM, POM ngeusi Serat Kaca
    warna Bodas, Hideung
    Speed ​​ngagawekeun ≤5m / s
    Suhu bisa dipake -30 ℃ ~ + 150 ℃
    Kaunggulan produk 1. lalawanan abrasion High
    2. Low Niley gesekan
    3. Cipayung-dieunakeun bébas ngajalankeun
    4. Dimensionally stabil sarta Geter nyerep
    5. lalawanan High ngalawan Tonjolan
    6. komprési Low diatur
    7. instalasi Mudah

     

    Runtuyan Nomer segel Tipe material warna Ukuran (d * D * h) (mm)
    1 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 6 × 12 × 5
    2 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 35 × 30 × 6
    3 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 42 × 38 × 6
    4 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 40 × 35 × 6
    5 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 49,5 × 36,5 × 6
    6 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 70 × 63,2 × 6
    7 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 75 × 68,2 × 6
    8 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 80 × 73,2 × 6
    9 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 85 × 80 × 6
    10 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 90 × 83,2 × 6
    11 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 100 × 93,2 × 6
    12 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 120 × 113,2 × 6
    13 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 127 × 120,2 × 6
    14 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 38 × 34 × 7
    15 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 43 × 35 × 7
    16 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 75 × 60 × 9
    17 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 50 × 40 × 9,5
    18 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 50 × 45 × 9,5
    19 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 51,5 × 34 × 9,5
    20 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 55 × 50 × 9,5
    21 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 60 × 55 × 9,5
    22 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 61,2 × 44,4 × 9,5
    23 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 63 × 58 × 9,5
    24 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 64,5 × 47,8 × 9,5
    25 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 65 × 55 × 9,5
    26 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 65 × 60 × 9,5
    27 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 70 × 65 × 9,5
    28 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 71,5 × 53,8 × 9,5
    29 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 73,5 × 68 × 9,5
    30 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 75 × 60 × 9,5
    31 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 75 × 70 × 9,5
    32 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 80 × 75 × 9,5
    33 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 85 × 79 × 9,5
    34 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 81,5 × 63,8 × 9,5
    35 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 85 × 70 × 9,5
    36 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 90 × 85 × 9,5
    37 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 95 × 80 × 9,5
    38 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 100 × 95 × 9,5
    39 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 120 × 115 × 9,5
    40 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 127 × 122 × 9,5
    41 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 63 × 56,5 × 12,7
    42 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 50 × 40 × 14
    43 POM POM, Serat POM + Kaca Bodas, Hideung 49,5 × 44,5 × 14,8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !