BJB NBR Pneumatic Silinder Seal - Cina Ningnbo Yierka anjing laut
ngabagéakeun ka parusahaan urang

BJB NBR Pneumatic Silinder Seal

Pondok Description:

PZ NBR pneumatic cylinder seal is for pistons in pneumatic cylinders and valves. Product Name PZ NBR Pneumatic Cylinder Seal Material NBR Color Black Hardness 75 ± 2A Shore Working Pressure ≤1.2MPa Working Speed ≤1m/s Working Temperature -20℃~+100℃ Working Media Air Product Advantages 1. Good sealing performance in small installation grooves 2. Smooth running thanks to optimum luricant retaining sealing lip geometry 3. Low static and dynamic friction thanks to smallest ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    BJB NBR segel pneumatic silinder kanggo pistons dina tabung pneumatic na valves.

    Ngaran Produk BJB NBR Pneumatic Silinder Seal
    material NBR
    warna hideung
    teu karasa 75 ± 2a Shore
    tekenan gawe ≤1.2MPa
    Speed ​​ngagawekeun ≤1m / s
    Suhu bisa dipake -20 ℃ ~ + 100 ℃
    Media ngagawekeun hawa
    Kaunggulan produk 1. kinerja sealing Good di instalasi leutik alur
    2. lemes jalan berkat optimum luricant panahan sealing lip géométri
    3. Low statik sarta dinamis gesekan berkat bagian mungkin pangleutikna
    4. Pikeun pamakéan dina hawa garing sarta minyak-gratis. Lubrication awal on assembly penting pisan pikeun kahirupan layanan lila
    5. Gampang assembly dina alur basajan

     

    Runtuyan Nomer segel Tipe material warna Teu karasa 
    (Shore A)
    Ukuran (d * d * t / h) (mm)
    1 BJB NBR hideung 75 ± 2a 12 × 7 × 2 / 2,5
    2 BJB NBR hideung 75 ± 2a 16 × 9 × 2.1 / 2,5
    3 BJB NBR hideung 75 ± 2a 20 × 12 × 2.1 / 2,5
    4 BJB NBR hideung 75 ± 2a 25 × 18 × 2.1 / 2,5
    5 BJB NBR hideung 75 ± 2a 28 × 19 × 2,5 / 3
    6 BJB NBR hideung 75 ± 2a 30 × 21 × 2,5 / 3
    7 BJB NBR hideung 75 ± 2a 32 × 23 × 2,5 / 3
    8 BJB NBR hideung 75 ± 2a 40 × 31 × 2,5 / 3
    9 BJB NBR hideung 75 ± 2a 50 × 41 × 2,5 / 3
    10 BJB NBR hideung 75 ± 2a 63 × 51 × 3,4 / 4
    11 BJB NBR hideung 75 ± 2a 80 × 68 × 3,4 / 4
    12 BJB NBR hideung 75 ± 2a 100 × 88 × 3,4 / 4
    13 BJB NBR hideung 75 ± 2a 125 × 110 × 4.4 / 5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !