UHS piston jeung Rod hidrolik Seal - Cina Ningnbo Yierka anjing laut
ngabagéakeun ka parusahaan urang

UHS piston jeung Rod hidrolik Seal

Pondok Description:

Having been used very widerly in hydraulic cylinders, UHS is a lip-seal which can be used for both piston and rod seal because of having the height of both sealing lips equal. Product Name UHS Piston and Rod Hydraulic Seal Material PU Color Green, Blue, Yellow Hardness 90 ± 2A Shore Working Pressure ≤35MPa Working Speed ≤1m/s Working Temperature -35℃~+80℃ Product Advantages 1. High sealing performance under low pressure 2. Not suitable for sealing singly 3. Easy installat...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Gaduhan kungsi dipaké pisan widerly dina tabung hidrolik, UHS mangrupakeun lip-segel anu bisa dipaké pikeun duanana piston jeung rod segel kusabab ngabogaan jangkungna duanana biwir sealing sarua.

    Ngaran Produk UHS piston jeung Rod hidrolik Seal
    material PU
    warna Héjo, Bulao, Konéng
    teu karasa 90 ± 2a Shore
    tekenan gawe ≤35MPa
    Speed ​​ngagawekeun ≤1m / s
    Suhu bisa dipake -35 ℃ ~ + 80 ℃
    Kaunggulan produk 1. kinerja sealing High dina tekenan low
    2. Teu cocog pikeun sealing singly
    3. instalasi Mudah

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !